Mai multe persoane și organizații din China și Rusia, sancționate de SUA

Administrația de la Washington a adoptat azi sancțiuni vizând zece organizații și șase persoane din China și Rusia, pe fondul acuzațiilor privind susținerea dezvoltării programului nuclear al Coreei de Nord, relatează site-ul cotidianului Le Figaro.

“Departamentul american al Trezoreriei va continua să intensifice presiunile asupra Coreei de Nord, vizându-i pe cei care susțin programele nuclear și balistic și izolându-i de sistemul financiar american”, a transmis secretarul american al Trezoreriei, Steven Mnuchin.

“Este inacceptabil că indivizi și companii din China, Rusia și din alte țări permit Coreei de Nord să genereze venituri utilizate pentru dezvoltarea de arme de distrugere în masă”, a adăugat Mnuchin.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/mai-multe-persoane-si-organizatii-din-china-si-rusia-sanctionate-de-sua-41460.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/mai-multe-persoane-si-organizatii-din-china-si-rusia-sanctionate-de-sua-41460-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Administrația de la Washington a adoptat azi sancțiuni vizând zece organizații și șase persoane din China și Rusia, pe fondul acuzațiilor privind susținerea dezvoltării programului nuclear al Coreei de Nord, relatează site-ul cotidianului Le Figaro. 'Departamentul american al Trezoreriei va continua să intensifice presiunile asupra Coreei de Nord, vizându-i pe...

Preluat de la romania ntv