Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009, mai précis evenimentele din seara de 6 spre 7 decembrie, subiect lansat în paginile Evenimentului zilei, în serialul “Noi suntem statul!”.

CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidențiale din 2009, o poveste nespusă | Operațiunea „Noi suntem Statul!” (X)

Deşi a mai fost chemată la Comisia de anchetă, Kovesi a trimis din nou o scrisoare cu răspunsurile la întrebările membrilor comisiei, conform antena3.ro. Astfel, despre întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea, șefa DNA a dat un răspuns vag în scrisoarea care va stârni multe reacţii:

„KOVESI VA RECUNOAŞTE că a fost acasă la Oprea în noapte alegerilor din 2009.” Dan Andronic DEZVĂLUIE MIZA INTERVIULUI şefei DNA: „Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE.”

„Nu am avut şi nu am cunoştinţă despre posibila existenţă a unor mecanisme paralele de influenţare şi/sau de viciere a rezultatului votului.

Vă fac cunoscut că nici în exercitarea atribuţiilor mele de serviciu şi nici în timpul meu liber nu am luat cunoştinţă de situaţii ori împrejurări potrivit cărora în alegerile prezidenţiale din decembrie 2009 s-ar implica unele autorităţi publice şi/sau persoane altele decât cele prevăzute de lege, respectiv în derularea procesului electoral cu consecinţa vicierii rezultatului acestor alegeri.

CUM A SCĂPAT KOVESI DE REVOCARE. Legătura dintre Ministrul Justiției, Tudorel Toader și generalul SRI Dumitru Dumbravă, creatorul “Câmpului Tactic din Justiție”. | „NOI SUNTEM STATUL!” (VII)

Aşa cum am comunicat şi anterior Comisiei speciale, nu am răspuns invitaţiei dumneavoastră de a lua parte la lucrările acesteia, deoarece nu am avut şi nu am cunoştinţă despre aspecte de natură să servească la aflarea adevărului în cauza care formează obiectul activităţii Comisiei.”

Conform jurnaliştilor antena3.ro, răspunsul Laurei Codruța Kovesi se întinde pe 7 pagini.

Kovesi stă la mâna CCR în ancheta alegerilor din 2009

Inainte de acest episod, Laura Codruţa Kovesi a fost citată de către Parlamentul României la data de 14 iunie 2017 pentru a se prezenta în faţa Comisiei Parlamentare de Anchetă. La acea vreme, şefa DNA a menţionat că datorită Deciziei nr. 317 din 13 aprilie 2006, prezenţa ei în faţa Comisiei ar fi neconstituţională şi prin urmare nu va fi prezentă la întâlnire 

Tag-uri: kovesi, alegeri 2009, kovesi alegeri 2009, kovesi scrisoare, scrisoare kovesi, kovesi dna, dna, dna kovesi, noi suntem statul, Dosar „Noi suntem Statul!”, Dosar Alegeri 2009, laura codruta kovesi, comisie ancheta alegeri 2009, kovesi comisie parlamentara

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kovesi MINTE PRIN OMISIUNE despre NOAPTEA ALEGERILOR DIN 2009. Cum să nu răspunzi unor întrebări simple în 7 pagini.

evz.ro

libertatea.ro

rtv.net

wowbiz.ro

b1.ro

cancan.ro

infoactual.ro

unica.ro

fanatik.ro

dcnews.ro

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/scrisoare-kovesi.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/scrisoare-kovesi-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009, mai précis evenimentele din seara de 6 spre 7 decembrie, subiect lansat în paginile Evenimentului zilei, în serialul “Noi suntem statul!”. CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE...

Preluat de la EVZ