UPDATE ora 12.15

Potrivit Căilor Ferate Regionale (SEPTA), 42 de persoane din tren au fost rănite, când acesta s-a ciocnit cu un tren staționat, fără pasageri, în terminalul Upper Darby, conform CBS Philadelphia. Patru călători sunt în stare gravă.

Inițial, SEPTA a anunțat că 33 de persoane de la bord sunt rănite, apoi a precizat că numărul lor a crescut la 42. 

„Era sânge peste tot”, a povestit un pasager, pe nume Ronnie. „Mecanicul de locomotivă și o fetiță erau răniți, sângerau destul de tare”, a spus el.  Potrivit primarului localității Upper Darby,Thomas Micozzie, mecanicul trenului este în spital, printre persoanele rănite.

Cauza accidentului nu este cunoscută, va fi desfășurată o anchetă în acest caz. Pasagerii răniți nu sunt în stare atât de gravă încât viața să le fie pusă în pericol.

Vor exista întârzieri pe rutele regionale, astăzi, în urma acestui accident, au anunțat autoritățile.

La începutul acestui an, patru persoane au fost rănite când mai multe vagoane s-au ciocnit pe același terminal, relevă sursa citată.

Conform USA Today, în mai 2015, 8 oameni au murit și peste 200 au fost răniți când un tren Amtrak care mergea de la Washington DC spre New York  a deraiat în Philadephia.

Unul dintre trenuri era staționat în gară

Coliziunea a avut loc în jurul orei locale 00:15 (04:15 GMT) între un tren de mare viteză şi un alt tren staţionat într-o gară din suburbia Philadelphia, a declarat pentru AFP Heather Redfern, o purtătoare de cuvânt a Căilor Ferate Regionale (Southeastern Pennsylvania Transportation Authority).

Potrivit Agerpres, NBC Philadelphia a anunţat că 42 de persoane au fost rănite în accident şi cel puţin patru persoane au suferit răni grave. Victimele au fost transportate la spitale din regiune.

Potrivit unui oficial local, mecanicul trenului se află şi el în spital. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a afla cauzele accidentului.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/politisti-philadepphia.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/politisti-philadepphia-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE ora 12.15Potrivit Căilor Ferate Regionale (SEPTA), 42 de persoane din tren au fost rănite, când acesta s-a ciocnit cu un tren staționat, fără pasageri, în terminalul Upper Darby, conform CBS Philadelphia. Patru călători sunt în stare gravă.Inițial, SEPTA a anunțat că 33 de persoane de la bord sunt...

Preluat de la EVZ