Cornel Dinu este de părere că Gigi Becali a căzut în ridicol atunci când a anunțat că-i fixează o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro, lui Florinel Coman.

Cornel Dinu a comentat transferul lui Florinel Coman la FCSB și a spus că Gigi Becali a exagerat atunci când a anunțat clauza de reziliere a contractului: 100 de milioane de euro. „Procurorul” este sceptic în privința viitorului pe care îl va avea Coman în fotbal.

„Dezastrul spiritului și kitsch-ul nu au margini. Este o strategie relativă să tot transferi astfel de jucători.  Nu poți spune despre acest băiat că va ajunge să valoreze 100 de milioane de euro. Am rezerve mari că va ajunge jucător. Și să spui că este al doilea cel mai talentat jucător după Hagi, mai bun ca Mutu, este dramatic. Dar asta se întâmplă când ai de-a face cu necunoaștere și nepricepere”, a declarat Dinu la Digi Sport.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Cornel Dinu este de părere că Gigi Becali a căzut în ridicol atunci când a anunțat că-i fixează o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro, lui Florinel Coman. Cornel Dinu a comentat transferul lui Florinel Coman la FCSB și a spus că Gigi Becali a...

Preluat de la EVZ