Gruparea „roș-albastră” l-a cumpărat, ieri, și pe Florinel Coman. Niciunul dintre fotbaliștii aduși la FCSB, de la FC Viitorul, n-a reușit să se remarce.

Gigi Becali și Gheorghe Hagi au mai parafat, ieri, un transfer pe ruta FC Viitorul – FCSB. Florinel Coman, unul dintre jucătorii cu firmă din Liga I, s-a despărțit de campioana României și a ajuns la echipa „roș- albastră”. Becali îi va plăti finului său 2 milioane de euro, 20% dintr-un eventual transfer și 500.000 de euro, dacă jucătorul ajunge în Liga Campionilor, la anul. Coman completează o listă impresionantă de fotbaliști achiziționați de Becali de la Viitorul.

Tănase, Achim și Bălașa bat pasul pe loc

În această vară, el i-a adus pe Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Robert Grecu. Despre ultimul jucător, la finalul meciului cu Chiajna, a spus: „Nu m-a convins, n-a avut nicio realizare”. Transferurile amintite mai sus se află în stadiul de integrare la echipa lui Dică, dar în lot se află trei oameni care au trecut pe la Viitorul și bat pasul pe loc la FCSB: Florin Tănase, Vlad Achim și Mihai Bălașa. Ultimii doi au fost aproape de-a fi puși pe liber, în vară, dar au rămas în lot. Un alt jucător de la Viitorul, trecut pe la „roș-albaștri”, Gabi Iancu, a dezamăgit crunt și s-a despărțit de FCSB.

În lipsa unui acord scris din partea Evenimentul Zilei, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gigi Becali a transferat în pustiu de la FC Viitorul .

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Gruparea „roș-albastră” l-a cumpărat, ieri, și pe Florinel Coman. Niciunul dintre fotbaliștii aduși la FCSB, de la FC Viitorul, n-a reușit să se remarce. Gigi Becali și Gheorghe Hagi au mai parafat, ieri, un transfer pe ruta FC Viitorul - FCSB. Florinel Coman, unul dintre jucătorii cu firmă din Liga...

Preluat de la EVZ