Fostul senator Dan Șova, agresiv cu polițiștii după ce a împușcat în cap, cu arma de paint-ball, doi pensionari!

După Cristian Boureanu, și fostul senator, Dan Șova, se află în centrul unui scandal imens. Politicianul a agresat verbal mai mulți polițiști, după ce împușcase cu o armă de paint-ball doi pensionari în Predeal. Atitudinea lui față de oamenii legii a fost agresivă și arogantă.

Scenele cu Șova au fost înregistrate în 2008 lângă un hotel din Predeal și au fost publicate recent pe rețelele de socializare.

Oamenii care au asistat la incident spun că fostul senator a împușcat în zona capului doi pensionari care se plimbau. Bătrânii au sunat la 112, dar când polițiștii au încercat să intervină, Dan Șova a devenit extrem de recalcitrant și a început să îi incite la violență.

Unul dintre martori a declarat că acest caz a fost mușamalizat și a decis să publice scandalul făcut de Șova pe facebook pentru ca fostul senator să dea socoteală pentru comportamentul său. Fostul Ministru al Transporturilor are mai multe dosare penale pentru abuz în serviciu.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fostul-senator-dan-sova-agresiv-cu-politistii-dupa-ce-a-impuscat-in-cap-cu-arma-de-paint-ball-doi-pensionari-41455.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fostul-senator-dan-sova-agresiv-cu-politistii-dupa-ce-a-impuscat-in-cap-cu-arma-de-paint-ball-doi-pensionari-41455-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
După Cristian Boureanu, și fostul senator, Dan Șova, se află în centrul unui scandal imens. Politicianul a agresat verbal mai mulți polițiști, după ce împușcase cu o armă de paint-ball doi pensionari în Predeal. Atitudinea lui față de oamenii legii a fost agresivă și arogantă. Scenele cu Șova au fost...

Preluat de la romania ntv