Fostul director general al clubului Dinamo Zagreb a fost împușcat în picior

Zdravko Mamic, fost director general la Dinamo Zagreb, a fost împușcat în picior într-o vizită pe care o desfășura în Bosnia. Mamic a fost internat într-un spital local și se află în afara oricărui pericol, informează foxsports.com.

Zdravko Mamic a fost împușcat lângă un cimitir din Tomislavgrad, Bosnia, unde participa la o ceremonie dedicată memoriei tatălui său. Mai multe focuri au fost trase asupra omului de afaceri, dintr-o pădure aflată în apropiere. Unul dintre gloanțe l-a atins în picior și Mamic a fost transportat imediat la un spital local.

Fostul șef al clubului Dinamo Zagreb se află în afara oricărui pericol. Poliția caută acum doi bărbați, despre care se presupune că ar fi fost autori atacului. Există o ipoteză conform căreia a fost o tentantivă de asasinat asupra controversatului om de afaceri.

Zdravko Mamic este anchetat în Croația pentru fraudă fiscală. Procurorii îi acuză pe el și pe fratele său de delapidare. Este vorba despre 15 milioane de euro, bani pe care i-ar fi luat ilegal de la Dinamo Zagreb. În plus, Zdravko Mamic este acuzat că n-a plătit impozite în valoarea de 1,6 milioane de euro.

Mamic nu mai are funcție oficială la Dinamo Zagreb, dar este în continuare considerat cel mai influent personaj din fotbalul croat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fostul-director-general-la-dinamo-zagreb-a-fost-impuscat-in-picior-41461.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/fostul-director-general-la-dinamo-zagreb-a-fost-impuscat-in-picior-41461-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Zdravko Mamic, fost director general la Dinamo Zagreb, a fost împușcat în picior într-o vizită pe care o desfășura în Bosnia. Mamic a fost internat într-un spital local și se află în afara oricărui pericol, informează foxsports.com. Zdravko Mamic a fost împușcat lângă un cimitir din Tomislavgrad, Bosnia, unde participa...

Preluat de la romania ntv