Dumitru Dragomir și directori RCS&RDS, trimiși în judecată pentru operațiuni financiare ilegale

Compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, și mai multe persoane cu funcții de conducere în cadrul firmei, alături de Dumitru Dragomir, au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de operațiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane lei pe bunurile firmei

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost trimis în judecată sub control judiciar, fiind acuzat de luare de mită și complicitate la spălare de bani.

Tot sub control judiciar va fi judecat și Ioan Bendei, la data faptelor investigate administrator al SC RCS & RDS SA, sub acuzațiile de dare de mită și complicitate la spălare de bani.

În aceeași cauză, fără măsuri preventive, au fost trimiși în judecată Serghei Bulgac, director general al RCS & RDS, pentru spălare de bani, Alexandru Oprea, director în cadrul companiei, sub acuzația de complicitate la luare de mită, și Mihai Dinei, coordonatorul activității juridice a companiei la data faptelor, acesta fiind cercetat pentru complicitate la dare de mită și la spălare de bani.

Fiul lui Dumitru Dragomir, asociat unic al SC Bodu SRL, firmă care ar fi fost controlată de fostul șef al LPF, va fi judecat pentru complicitate la luare de mită și la spălare de bani, iar administratorul de atunci al societății, Florin Bogdan-Bădiță, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

De asemenea, firma RCS&RDS a fost trimisă în judecată pentru dare de mită și spălare de bani, SC Bodu SRL pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani iar SC Integrasoft SRL (la data faptei deținută de SC RCS & RDS SA), sub acuzația de complicitate la spălare de bani.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/dumitru-dragomir-si-directori-rcs-rds-trimisi-in-judecata-pentru-operatiuni-financiare-ilegale-41454.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/dumitru-dragomir-si-directori-rcs-rds-trimisi-in-judecata-pentru-operatiuni-financiare-ilegale-41454-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Compania RCS&RDS, Serghei Bulgac, director general, și mai multe persoane cu funcții de conducere în cadrul firmei, alături de Dumitru Dragomir, au fost trimiși în judecată, fiind acuzați de operațiuni financiare ilegale. Procurorii au pus sechestru de peste 13 milioane lei pe bunurile firmei Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii...

Preluat de la romania ntv