Ciprian Dorobanţu, fostul procuror DNA, a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice în luna mai, 2017, fiind acuzat că „la data de 6 mai 2016, în jurul orei 15.00 – 15.20, a condus un autoturism pe mai multe străzi (drumuri publice) din municipiul Timişoara, având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 gr./l. alcool în sânge”.

Magistraţii au decis în dosarul fostului procuror, să elimine buletinul de analiză, iar acest lucru a fost posbil în urma anulării cererii de analiză a IPJ, anexă la buletinul de analiză toxicologică.

Curtea de Apel Arad a stabilit un termen de 5 zile pentru procurorii care l-au acuzat pe fostul procuror DNA. În acest interval, aceştia trebuie să decidă dacă menţin rechizitoriul sau solicită restituirea dosarului pentru completarea lui.
„Dispune comunicarea prezentei încheieri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Arad pentru ca în termen de 5 zile să comunice judecătorului de cameră preliminară dacă menţine dispoziţia de trimitere în judecată ori solicită restituirea cauzei”, se arată în decizia Curţii de Apel Arad.
În urma acestei decizii, dosarul fostului procuror DNA ar putea fi închis.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Ciprian Dorobanţu, fostul procuror DNA, a fost trimis în judecată pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice în luna mai, 2017, fiind acuzat că „la data de 6 mai 2016, în jurul orei 15.00 - 15.20, a condus un autoturism pe mai multe străzi (drumuri publice) din municipiul Timişoara, având...

Preluat de la EVZ