Dan Andronic a reacționat acid, pe pagina sa de Facebook, după ce Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009.

Jurnalistul este de părere că șefa DNA este un martor minicinos, iar comportamentul lui Kovesi este un exemplu clar de grup infracțional. „KOVESI, martor mincinos! LCK a dat un răspuns pe 7 pagini la simpla întrebare dacă a fost acasă la Gabriel Oprea în noaptea alegerilor din 2009.  Fără să răspundă în nici un fel la întrebare…

Kovesi MINTE PRIN OMISIUNE despre NOAPTEA ALEGERILOR DIN 2009. Cum să nu răspunzi unor întrebări simple în 7 pagini

Este un exemplu clasic de comportament infracțional. Știa că urma să fie trimis dosarul de la Parchetul General la Parlament, așa că a preferat să preîntîmpine publicarea declarațiilor martorilor care spuneau adevărul. Cred că din punctul acesta de vedere, pe baza unor indicii temeinice, șefa DNA poate fi suspectată de mărturie mincinoasă!

CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidențiale din 2009, o poveste nespusă | Operațiunea „Noi suntem Statul!” (X)

Plus grup infracțional organizat, că doar n-a scris singură cele 7 pagini. Sigur au mai fost doi corectori că n-are nici un dezacord. PS. Aștept reacția indignată a UM-urilor și a Ziariștilor-Grefieri! Trăiască România Socialistă! Să se bucure Taica Lazăr și foștii colegi de ziua de mâine”, a scris Dan Andronic pe Facebook. 

Ce s-a întâmplat? 

Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009, mai précis evenimentele din seara de 6 spre 7 decembrie, subiect lansat în paginile Evenimentului zilei, în serialul “Noi suntem statul!”.

„KOVESI VA RECUNOAŞTE că a fost acasă la Oprea în noapte alegerilor din 2009.” Dan Andronic DEZVĂLUIE MIZA INTERVIULUI şefei DNA: „Sunt dispus să facem testul poligraf, SĂ VEDEM CINE MINTE.”

Chiar dacă mai fost chemată la Comisia de anchetă, Kovesi a trimis din nou o scrisoare cu răspunsurile la întrebările membrilor comisiei, conform antena3.ro. Astfel, despre întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea, șefa DNA a dat un răspuns vag în scrisoarea care va stârni multe reacţii.

Kovesi stă la mâna CCR în ancheta alegerilor din 2009

Inainte de acest episod, Laura Codruţa Kovesi a fost citată de către Parlamentul României la data de 14 iunie 2017 pentru a se prezenta în faţa Comisiei Parlamentare de Anchetă. La acea vreme, şefa DNA a menţionat că datorită Deciziei nr. 317 din 13 aprilie 2006, prezenţa ei în faţa Comisiei ar fi neconstituţională şi prin urmare nu va fi prezentă la întâlnire.

CUM A SCĂPAT KOVESI DE REVOCARE. Legătura dintre Ministrul Justiției, Tudorel Toader și generalul SRI Dumitru Dumbravă, creatorul “Câmpului Tactic din Justiție”. | „NOI SUNTEM STATUL!” (VII)

Ce conține scrisoare puteți citi AICI

CUM MI-AM PETRECUT O NOAPTE CU LAURA CODRUȚA KOVESI ȘI FLORIAN COLDEA. Turul doi al alegerilor prezidențiale din 2009, o poveste nespusă | Operațiunea „Noi suntem Statul!” (X)

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Dan Andronic a reacționat acid, pe pagina sa de Facebook, după ce Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruța Kovesi, a răspuns printr-o scrisoare la întrebările Comisiei de anchetă parlamentară care investighează alegerile prezidenţiale din 2009. Jurnalistul este de părere că șefa DNA este un martor minicinos, iar comportamentul lui...

Preluat de la EVZ