Înainte de a ne apleca asupra acestei decizii „întelepte”, să vedem cum arată contextul internaţional al ultimilor zece zile, în care oficialităţile române continuă „neabătute” şi supuse pe acest drum trasat de nomenclatura globalistă internaţională, cu centre de comandă regională Bruxelul şi Berlinul. Sau poate invers.

Barcelona, (încă) Spania – două atentate în care au murit 15 persoane şi au fost rănite vreo 100, dintre care multe grav. Se pot aştepta, deci, şi alte decese. Ca să nu mai vorbim de infirmităţi.

Apropo: Pentru a se face definitiv de râs (de parcă mai era nevoie după ce au început să-şi gonească turiştii, vezi aici, ca să facă loc migratorilor vezi aici) „Zeci de mii de barcelonezi au tinut vineri la pranz un minut de reculegere in memoria victimelor atacului terorist de joi. La finalul momentului solemn, catalanii au inceput sa aplaude si sa strige la unison “Nu mi-e frica!” (No tinc por – in catalana).(HotNews).

De cine, adică nu le e frică? De cei 12 atentatori? De alţii care vor lovi în continuare? Dar, încă , număraţi cu cifre de până la 10 sau la 20? Sau de terorism? Păi, de ce s-au adunat numai câteva zeci de mii (apropo, pentru primirea refugiaţilor au fost sute de mii)? De ce nu câteva milioane, ca un Goliat (dar unul decerebrat, devitalizat şi sinucigaş), care îşi anunţă spectatori că nu îi e frică de fox-terrierul lui David. Iar spectatorii, din aceeaşi gaşcă cu Goliat, îl aplaudă şi îi laudă curajul. Care curaj? De a-şi băga mortu-n casă?

Finlanda, Turku – alte două decese şi opt răniţi. Alt Goliat, altă tragedie, alt circ. “Guvernul urmareste indeaproape situatia din Turku si operatiunea in desfasurare a politiei”, a scris la randul sau pe Twitter Juha Sipilä, seful Executivului finlandez, care urmeaza sa se reuneasca in sedinta in cursul zilei.(HotNews)

Guvernul Goliat se reuneşte ca să ce? După ce a impus diversiunea diversităţii, a deschis graniţele  şi a primit refugiaţi fără număr (e adevărat, mai puţini ca Suedia, şi cu o oarecare răzgândire târzie). Deci guvernul se reuneşte ca să discute despre un terorist. Păi asta e treaba lui? Sau a poliţiei, a serviciilor? Iar a guvernului este beneficitatea diversităţii, migraţia, cauzele, finanţatorii şi antrenorii teroriştilor?

Germania (Goliatul goliaţilor)

  • Meißen (Saxonia) – a fost prins un pakistanez care întreţinea de două luni relaţii sexuale „neprotejate” cu o fată de 13 ani;
  • Gröditz (Saxonia) – cu ocazia sărbătorii de 800 de ani, solicitanţii de azil au agresat sexual nişte nemţoaice drept care au fost puşi la punct de suporterii echipei de fotbal;
  • Landshut (Bavaria) – o nemţoaică, ce-şi plimba cîinele, a fost atacată sexual şi jefuită de 2300 de euro, de trei migratori care au fugit după ce câinele l-a muşcat pe unul dintre ei;
  • Sondershausen (Turingia) – o nemţoaică de 26 de ani a fost violată de un migrator de 46;
  • Koln – o nemţoaică de 56 de ani, care aduna sticle goale în timpul nopţii, a fost bătută şi violată de 4 migratori;
  • Wuppertal-Elberfeld (lângă Dusseldorf) o persoană a fost ucisă, iar alta grav rănită prin înjunghiere .

Belgia, Assnois – un automobil în care se aflau trei persoane a intrat în mod intenţionat în mulţime rănind 4 persoane dintre care pe una grav.

Franţa, Marsilia: Un automobil a intrat în mod premeditat în două staţii de autobuz rănind grav o persoană şi omorând o alta.

Bulgaria – Vicepremierul si ministru bulgar al apararii, Krasimir Karakaceanov anunţă că “Bulgaria va utiliza in viitor armata pentru a-si apara frontiera cu Turcia“. (HotNews)

Polonia – Ministrul de interne Mariusz Blaszczak: La noi, în Polonia, nu avem comunităţi musulmane, nu avem enclave care să constituie baza naturală pentru dezvoltarea de terorişti islamişti. Noi facem tot ceea ce este posibil pentru ca ţara noastră să fie în siguranţă şi deci nu vrem să primim migratori.(mai multe aici)

România – ministrul de externe Teodor Meleşcanu:

rootstireaActualitate/EsentialInvitaţii evz
Înainte de a ne apleca asupra acestei decizii „întelepte”, să vedem cum arată contextul internaţional al ultimilor zece zile, în care oficialităţile române continuă „neabătute” şi supuse pe acest drum trasat de nomenclatura globalistă internaţională, cu centre de comandă regională Bruxelul şi Berlinul. Sau poate invers. Barcelona, (încă) Spania -...

Preluat de la EVZ