Un tânăr de 22 de ani care plecase în Italia din cauza scandalurilor și certurilor cu tatăl său a fost ucis, ieri, la puțin timp de la întoarcerea în țară. Autorul crimei: chiar părintele său, enervat că băiatul sărise să-și salveze mama.

Totul s-a petrecut în județul Galați. Tânărul revenise în țară pentru a-și petrece vacanța împreună cu familia. Din păcate, scandalurile și certurile din cauza cărora plecase în străinătate au continuat. Ieri seara, tatăl său s-a întors acasă băut și a început să-și certe soția. Tânărul a intervenit în sprijinul mamei sale, spunând că o ia cu el în Italia.

Promisiunea l-a iritat la culme pe scandalagiu, care a apucat un cuțit și și-a înjunghiat fiul. Țipetele femeii i-au alertat pe vecini, care au apelat la 112. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a încercat să se sinucidă cu ajutorul aceluiași cuțit, dar a fost ținut de oamenii ajunși în locuință.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe tânăr. Poliția a început cercetări în acest caz.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/crima-la-betie-tanar-intors-in-tara-ucis-de-tatal-sau-dupa-ce-sarise-sa-ia-apararea-mamei-41449.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/crima-la-betie-tanar-intors-in-tara-ucis-de-tatal-sau-dupa-ce-sarise-sa-ia-apararea-mamei-41449-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv