Un bărbat de 30 de ani suspectat că a hărţuit mai multe luni o tânăra din Capitală al cărei număr de telefon l-a luat de pe parbrizul maşinii pe care acesta a parcat-o pe o stradă din Sectorul 1 a fost reţinut de către poliţişti. El este recidivist şi este cercetat pentru hărţuire şi distrugere după ce a zgâriat cu o furculiţa maşină femeii care a refuzat să dea curs solicitărilor sale.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei, la începutul lunii august, o tânăra de 28 de ani a sesizat lucrătorii Secţiei 1 despre faptul că, în timp ce se deplasa pe jos pe o stradă din Sectorul 1 spre locul de muncă, a fost abordată de un bărbat necunoscut care i-a spus că vrea să fie ”sclavul ei”, iar ulterior, în timp ce se află la serviciu a fost sunată pe numărul sau de telefon mobil, ocazie cu care, acesta i-a făcut propuneri cu tentă sexuală, ameninţând-o totodată cu distrugerea autoturismului.

În urmă cercetărilor, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani, stabilindu-se că, la jumătatea lunii aprilie, acesta ar fi lăsat în mânerul portierei autoturismului aparţinând persoanei vătămate mai multe bilete prin care îi solicită să îl sune la un număr de telefon.

Extinzând cercetările, a rezultat că bărbatul a luat numărul de telefon afişat de tânăra pe bordul autoturismului, parcat pe o stradă din Sectorul 1, şi în repetate rânduri i-a trimis mesaje cu conţinut vulgar şi i-ar fi zgâriat cu o furculiţa maşină, iar în dată de 9 august a abordat-o pe stradă.

De asemenea, suspectul a sunat-o pentru a-i face propuneri cu tentă sexuală, ameninţând-o totodată cu distrugerea autoturismului, scrie news.ro.

În cursul zilei de astăzi, suspectul care are antecedente penale va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Un bărbat de 30 de ani suspectat că a hărţuit mai multe luni o tânăra din Capitală al cărei număr de telefon l-a luat de pe parbrizul maşinii pe care acesta a parcat-o pe o stradă din Sectorul 1 a fost reţinut de către poliţişti. El este recidivist şi...

Preluat de la EVZ