La Casă Albă s-a declanșat alarma generală după ce serviciul secret a observant un colet suspect lângă gard.

Un incident de securitate a avut loc la Casa Albă, acțiunea fiind în desfășurare. Toate persoanele din complexul prezidențial au fost informate că trebuie să rămână înăuntru. Serviciul Secret a emis alerta de siguranță, informează NBC.

Poliţiştii verifică zona exterioară a Casei Albe. Un pachet suspect a fost găsit lângă gardul aripei nordice. O investigație este în curs de desfășurare. Tot traficul a fost oprit în zona imediat apropiată Casei Albe și s-a stabilit un perimetru de siguranţă.

Serviciul secret american a intervenit imediat, nu se cunosc momentan informaţii suplimentare, însă aripa de nord a complexului a fost evacuată, iar ziariştii au fost adunaţi într-o sală.

Preşedintele american Donald Trump nu se află la Casa Albă.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
La Casă Albă s-a declanșat alarma generală după ce serviciul secret a observant un colet suspect lângă gard. Un incident de securitate a avut loc la Casa Albă, acțiunea fiind în desfășurare. Toate persoanele din complexul prezidențial au fost informate că trebuie să rămână înăuntru. Serviciul Secret a emis alerta de...

Preluat de la EVZ