„Bombardierele și avioanele de vânătoare ale Forțelor Aerospațiale Ruse au distrus peste 20 de vehicule de teren echipate cu arme de mare calibru și lansatoare de grenade, precum și vehicule blindate, inclusiv tancuri și camioane grele ce transportau muniții“, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului. „Peste 200 de militanți au fost eliminați.“

Ministerul Rus al Apărării a adăugat că, pe parcursul lunii august, militanții au încercat să se regrupeze în provincia Deir ez-Zor, în timp ce forțele aeriene ruse și trupele guvernamentale siriene îi alungau din sudul provinciei Raqqa și din vestul provinciei Homs.

După cum se poate vedea, materialele video publicate de aviația militară rusă  ce prezintă loviturile aeriene au fost filmate chiar de rachetele trase din aeronavele de luptă ruse care au efectuat atacul. În acest sens, se poate observa că arma folosită cel mai des de către aviația rusă este racheta ghidată prin laser, dată fiind precizia relativ mare a atacului.

Pe baza imaginilor, se poate observa cum convoiul ISIS a fost mai întâi spart, după care fiecare vehicul în parte a fost vânat și distrus în timp ce se deplasa prin deșert.(SANA)

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
„Bombardierele și avioanele de vânătoare ale Forțelor Aerospațiale Ruse au distrus peste 20 de vehicule de teren echipate cu arme de mare calibru și lansatoare de grenade, precum și vehicule blindate, inclusiv tancuri și camioane grele ce transportau muniții“, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului. „Peste 200 de...

Preluat de la EVZ