O cursă Tarom Timișoara – București, care trebuia să decoleze luni de la aeroportul din Timișoara la ora 14.25 va întârzia șase ore din cauza unei problem apărute la aeronavă, unul dintre cauciucuri necesitând înlocuire, potrivit unui comunicat al companiei.

Cursa Tarom ROT 606 Timișoara – București care trebuia sa decoleze astăzi, 21 august 2017, de pe Aeroportul Traian Vuia Timișoara la ora 14:25 va avea o întȃrzierea de aproximativ 6 ore din cauza unei probleme aparute la aerovara de tip ATR, unul din cauciucuri necesită înlocuire”, se arată în comunicatul companiei.

La aterizarea, cauciucul aeronavei RO 605 București – Timișoara s-a deteriorat, a constatat personalul aviatic.

Cursa RO 605 București – Timișoara după ce a aterizat, la poziționare, echipajul a constatat că cauciucul a suferit deteriorări, drept pentru care nu a mai decolat cursa conform programului și așteaptă să vină o echipă tehnică de la compania Tarom de la Otopeni, probabil cu zborul RO 607, care aterizează la 18.30, pentru a înlocui roata. S-a făcut controlul pistei și nu a fost identificat niciun obiect periculos, nu știm ce s-a întâmplat cu cauciucul aeronavei“, a declarat Dan Idolu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara, pentru agenția Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-avion-tarom-a-revenit-pe-pista-din-cauza-unei-defectiuni-la-trenul-de-aterizare-41428.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/un-avion-tarom-a-revenit-pe-pista-din-cauza-unei-defectiuni-la-trenul-de-aterizare-41428-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv