Un accident grav, soldat cu două persoane moarte și cinci rănite, a avut loc în această dimineață pe DN 1B Buzău – Ploiești. Trei mașini au fost implicate, iar ciculația a fost blocată.

Accidentul a avut loc în localitatea Merei, după ce un autoturism Volkswagen în care se aflau două persoane a intrat pe contrasens si a lovit alte două autoturisme care veneau din sens opus. Prima mașină lovită a fost acroșată în partea stângă, iar cea de a doua, un autoturism BMW, a fost lovită în plin și aruncată în afara șoselei.

În urma impactului, și-au pierdut viața două persoane din autoturismul BMW, iar alte cinci au fost rănite, suferind diverse fracturi și traumatisme. Toți cei cinci răniți – două femei și trei bărbați – au fost preluați de ambulanțe și duși la Spitalul Județean Buzău.

Persoanele aflate în cele două mașini lovite sunt membrii unei familii din județul Vrancea, care se întorceau din concediu de la munte.

La această oră, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN1B Buzău – Ploiești, la Merei, formându-se coloane de mașini pe o distanță de aproximativ doi kilometri.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tragedie-accident-grav-doua-persoane-moarte-cinci-ranite-din-cauza-unei-intrari-pe-contrasens-galerie-foto-41406.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/tragedie-accident-grav-doua-persoane-moarte-cinci-ranite-din-cauza-unei-intrari-pe-contrasens-galerie-foto-41406-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv