Acum avem şansa să ne câştigăm locul în societate şi să ne stabilim singure propriile limite şi, totodată, să ne asumăm deciziile. Acum suntem unde ne dorim să fim, atâta timp cât ştim să ne transformăm timpul dintr-o zi în aliat şi atunci când prioritizăm activită- ţile de zi cu zi, cu alte cuvinte atunci când realizăm care este semnificaţia cuvântului „echilibru”. Iată care sunt o parte din caracteristicile unei femei puternice şi de succes:

Îşi exprimă sentimentele

Sunt mulţi cei care consideră că atunci când eşti puternic trebuie să- ţi reprimi sentimentele, dar în realitate reprimarea sentimentelor aduce după sine minciuna şi lipsa de autenticitate. O femeie puternică ştie că nu este greu să ne reprimăm sentimentele, ci este mult mai greu să le recunoaştem şi mai apoi să ni le asumăm, ca în cele din urmă să ajungem să le transformăm într-o virtute. O femeie care ştie să-şi exprime sentimentele, şi nu este nevoită să se prefacă, este o femeie care se deţine, iar această lecţie stă la baza oricărei femei de succes.

Îşi exprimă feminitatea

Când spunem femeie puternică ne putem gândi la o femeie care are nişte abilităţi fizice sau la o femeie care se află într-o funcţie de conducere şi care este îmbrăcată în pantaloni şi are gesturi mai masculine. În realitate, o femeie de succes este feminină şi nu se simte vulnerabilă să afişeze această imagine. Este mereu în tendinţe şi ştie să folosească moda în favoarea ei. Femeile de succes poartă tocuri, fuste, rochii şi ştiu să-și asorteze parfumul cu ţinuta.

Au încredere în propria persoană

Femeile de succes ştiu că în viaţă nu fac numai ce le place, ci ce trebuie făcut într-un anumit moment şi că nu dăm mâna cu succesul fără efort sau atunci când lucrurile nu sunt de calitate. Ştiu însă să spună „nu” sau „nu vreau” sau „nu îmi place” atunci când este cazul, pentru că femeile puternice ştiu că în momentul în care spun ce simt activează încrederea în propria persoană.

Sunt curajoase

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Acum avem şansa să ne câştigăm locul în societate şi să ne stabilim singure propriile limite şi, totodată, să ne asumăm deciziile. Acum suntem unde ne dorim să fim, atâta timp cât ştim să ne transformăm timpul dintr-o zi în aliat şi atunci când prioritizăm activită- ţile de zi...

Preluat de la EVZ