Update, 11:15: În legătură cu acest subiect, Biroul de Presă al Majestății Sale Regele Mihai a tranmis următorul comunicat de presă:  “Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoștință despre intenția fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători.
    
Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire și pace sufletească, precum și puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menționat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României și calificativul de Alteță Regală, precum și decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia.

Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteței Sale Regale.”

ŞTIREA INIŢIALĂ

Nepotul Regelui Mihai spune că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, în urmă cu o lună, în timpul vacanței petrecute împreună în Cornwall. Inelul de logodnă este datat 29 iulie 2017, a transmis prințul Nicolae într-un comunicat oficial.

”Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre … De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună.”- Sursă: Nicholas de Roumanie Medforth Mills

Nicolae mai spune ca a privit întotdeauna cu admirație și respect căsnicia bunicilor săi, pe care dorește să o ia exemplu.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Update, 11:15: În legătură cu acest subiect, Biroul de Presă al Majestății Sale Regele Mihai a tranmis următorul comunicat de presă:  'Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat: Majestatea Sa Regele Mihai I și Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat...

Preluat de la EVZ