Goluri pe bandă rulantă 

„Alb-verzii” au desființat-o pe Vitoria Guimaraes, în fața căreia s-au impus, în deplasare, cu 5-0, în etapa a 3-a a campionatului Portugaliei. Sporting a profitat din plin de naivitățile defensivei adverse, iar Bruno Fernandes (3 și 60), Bast Dost (21 și 23) și Adrien Silva (85) și-au trecut numele pe lista marcatorilor. Antrenorul Jorge Jesus a spus că nu neglijează competiția internă, chiar dacă pentru oamenii săi urmează un meci esențial, cu FCSB. „Liga Campionilor e importantă financiar, dar campionatul mă interesează și mai mult, iar jucătorii știu ce vreau eu. Sporting nu a mai cucerit titlul de 16 ani, acesta e principalul nostru obiectiv”, a spus Jesus.

„Erau morți de oboseală”

Tehnicianul s-a plâns de starea fizică a echipei sale, care va junge la București epuizată. „Mergem în România suprasolicitați fizic. Am evoluat la 32 de grade și parcă au fost două meciuri, nu unul singur. La sfârșit, Gelson și Dost erau morți de oboseală.” De asemenea, Jesus a vorbit și despre accidentarea lui Jeremy Mathieu. Fostul fundaș al Barcelonei a fost schimbat în minutul 84, din cauza durerilor de la glezna dreaptă. „Mă îngrijorează leziunea lui. Este esențial pentru defensiva noastră.”

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Goluri pe bandă rulantă „Alb-verzii” au desființat-o pe Vitoria Guimaraes, în fața căreia s-au impus, în deplasare, cu 5-0, în etapa a 3-a a campionatului Portugaliei. Sporting a profitat din plin de naivitățile defensivei adverse, iar Bruno Fernandes (3 și 60), Bast Dost (21 și 23) și Adrien Silva (85)...

Preluat de la EVZ