În urma unui sondaj de opinie, doar 1 britanic din 4 mai are încredere în Charles, în timp ce doar 14 procente ar vedea-o pe Camilla în rol de regină, ceilalți afirmând cu tărie că ea nu ar trebui să dețină niciun titlu regal.

Sondajul a fost efectuat de YouGov, în urma speculațiilor din Marea Britanie că regina va abdica, pentru a-i preda tronul regal prințului Charles.

Față de anii 2013, când 60% dintre britanici considerau că prințul Charles a adus o cotribuție pozitivă regalității, în 2017, doar 36% mai sunt de aceeași părere.

8% sunt încântați de aportul lui Charles, în comparație cu 22%, acum patru ani. 9% afirmă că prințul are un impact extrem de negativ, față de 6%, în 2013.

Analistul Penny Junor e de părere că oamenii încă îl condamnă pe Charles pentru eșecul căsătoriei lui cu Diana.

Oamenii nu l-au iertat niciodată, fiindcă el nu a luat niciodată atitudine, în ciuda tuturor acuzațiilor Dianei la adresa lui. Nu a explicat niciodată ce s-a întâmplat cu adevărat în acel mariaj.

Charles a avut relații tensionate chiar și cu fiii săi, din cauza parcursului nefericit cu Diana. La 20 de ani de la tragicul accident în care prințesa inimilor, așa cum era supranumită, și-a pierdut viața, popularitatea lui Charles este din ce în ce mai scăzută.

William și Harry au participat la o festivitate dedicată memoriei mamei lor, dar pe tată nici nu l-au pomenit, relatează DailyMail.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În urma unui sondaj de opinie, doar 1 britanic din 4 mai are încredere în Charles, în timp ce doar 14 procente ar vedea-o pe Camilla în rol de regină, ceilalți afirmând cu tărie că ea nu ar trebui să dețină niciun titlu regal.Sondajul a fost efectuat de YouGov,...

Preluat de la EVZ