Autorul atacului comis pe 17 august în centrul orașului Barcelona, Younes Abouyaaqoub, a fost împușcat mortal de agenți ai forțelor de ordine luni după-amiază, confirmă Poliția catalană.

Confirmăm că individul împușcat mortal în incidentul din zona Subirats este Younes Abouyaaqoub, autorul atacului terorist din Barcelona“, a comunicat luni seară Poliția catalană (Mossos d’Esquadra).

Younes Abouyaaquoub, în vârstă de 22 de ani, este considerat a fi șoferul vehiculului care a lovit zeci de persoane, pe 17 august, pe bulevardul La Rambla din Barcelona. După atacul soldat cu 13 morți și zeci de răniți, teroristul a furat un autoturism, omorându-l pe proprietar.

Cincisprezece persoane au fost ucise, iar alte zeci au fost rănite în urma atentatelor comise pe 17 august în orașul Barcelona și în Cambrils (Taragona).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/politia-confirma-ca-individul-impuscat-mortal-este-autorul-atacului-din-barcelona-41439.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/politia-confirma-ca-individul-impuscat-mortal-este-autorul-atacului-din-barcelona-41439-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv