Un motociclist de 23 de ani a gonit cu poliția pe urme în județul Brașov, după ce a refuzat să oprească la semnul agenților. Polițiștii susțin că tânărul depășise pe trecerea de pietoni o coloană de mașini din centrul stațiunii Bran.

Oamenii legii au vrut să îl oprească și să îl tragă la răspundere, dar motociclistul nu a oprit, ba dimptrivă, a pornit într-o cursă nebună până la Fundata. Echipajul l-a urmărit mai bine de 10 kilometri, iar într-o curbă tânărul de pe motocicletă a frânat brusc și a fost lovit de mașina de poliție care îl urmărea. Bărbatul a suferit mai multe răni la picior.

Acum, polițiștii încearcă să afle ce s-a întâmplat: dacă a fost vorba despre un accident sau dacă motciclistul a frânat tocmai pentru a-și asigura postura de victimă.

Chiar și așa, nu va scăpa de acuzațiile care i se aduc. Polițistul, la rândul lui, are acum dosar penal până la clarificarea lucrurilor.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/motociclist-accidentat-de-masina-politiei-in-timp-ce-incerca-sa-scape-de-oamenii-legii-41434.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/motociclist-accidentat-de-masina-politiei-in-timp-ce-incerca-sa-scape-de-oamenii-legii-41434-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv