Pe parcursul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Constanța, acționînd  în baza planului de măsuri Litoral 2017, au desfășurat activități de verificare și control al unităților economice turistice de pe raza județului Constanța.

Astfel, au fost verificate un număr total de 30 societăți comerciale, dintre care 15 unități turistice cu locuri de cazare, ocazie cu care, în urma verificărilor efectuate împreună cu echipe ale altor instituții, au fost aplicate un număr total de 19 sancțiuni contravenționale în valoare cumulată de 50.000 lei. Totodată, au fost confiscate diverse mărfuri – fructe și legume, încălțăminte,  produse textile, ochelari, în valoare totală de 1565 lei.

De asemenea, au fost constatate un număr de 5 infracțiuni de contrabandă, evaziune fiscală, drepturi de autor și drepturile conexe, fiind demarate cercetările în vederea stabilirii vinovăției.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/litoral-actiuni-de-control-mai-multe-infractiuni-constatate-amenzi-de-zeci-de-mii-de-lei-41417.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/litoral-actiuni-de-control-mai-multe-infractiuni-constatate-amenzi-de-zeci-de-mii-de-lei-41417-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv