HOROSCOP   Pe 21 august s-au născut Kenny Rogers, Count Basie, arhiducele Rudolf, Basil Konstantine Poledouris, Ilinca Tomoroveanu, Jean Constantin, Paul Călinescu, Toma Caragiu, Constanţa Dogeanu, Eugen Frunză.

 

În calendarul creștin-ortodox, pe 21 august sunt Sfinții Tadeu, Vasa cu fii ei, Donat diaconul, Silvan și Venust. Nimic în ”Kalendar”.

 

HOROSCOP  Dragi lupi, padawani și hobbiți v-am spus acum ceva timp că am ieșit din Dimineața Astrologilor și apoi, cam într-o săptămână, toată prăvălia s-a închis. Am avut și eu partea mea de contribuție, l-am convins pe Oscar Cainer, nepotul lui Jonathan, care oferea baza logistică și suporta cheltuielile că Dimineața fusese compromisă, infiltrată politic, și că poate suporta consecințele. Oscar, ca orice tânăr cu bani, dar fără multă cultură, fără să știe astrologie, s-a speriat și a închis Dimineața Astrologilor. Ce se întâmplase?

 

Pe Dimineața Astrologilor apăruseră câteva femele isterice și anarhiste, genul de foarte de stânga, le-aș numi ”comunistoide” care susțineau sus și tare să spunem pe toate vocile poporului că eclipsa înseamnă semn rău pentru Donald Trump, demisia lui. Spre marea mea mirare și a încă câțiva astrologi cu reputație, mai toată lumea era de acord cu intoxicația nebunelor de serviciu.

 

Am considerat că este o ciudățenie, o jegojenie de joasă speță a unor șarlatance de stânga. Dar nu, era un pas dintr-o strategie foarte bine pusă la punct. Mai țineți minte de prostia cu sfârșitul lumii pe 21 decembrie 2012, sfârșitul calendarului astrologic Maya? S-a răspândit ca focul în preria uscată de secetă. A fost suficient ca să apară concomitent în trei reviste de femei. Am verificat. Ce de bani s-au făcut pe seama prostiei maselor populare! Aici nu le-a mers, nu au continuat, pentru că le știam numele, s-au temut de un denunț în presa din America.

 

HOROSCOP   Dar au inventat altceva. Statuile. Vă întreb, dragi lupi, padawani și hobbiți cum v-ați simți dacă ar veni un idiot sinistru și ar spune să dărâmăm statuia lui Mihai Viteazul, pentru că a legat țăranii de pământ, i-a făcut un fel de sclavi? Și că avea șapte sate de țigani robi? Eu cred că l-aș călca în picioare, nu l-aș lăsă sa dărâme statuia, cu prețul vieții. În State, cea mai comunistă țară, după unii, care trăiesc de mult acolo, s-a putut. Strategie, după părerea unor specialiști americani și după perversitatea pretexului, făcută de marxiștii de la Harvard și anarhiștii de la ”Aspen”. Democrați. Dirijați din umbră, sau pe față, de Barack Hussein Obama, la bete noire, cel mai antiamerican președinte al SUA, cel care nu a negat niciodată că nu ar fi musulman.

 

Totul este montat împotriva lui Donald Trump. De mult nu am mai văzut o asemenea perversitate în compromiterea unui om practic și realist. Dar care pune în aplicare o filosofie care contravine intereselor negrilor musulmani, a anarhiștilor și a isteriei colective. În America 97% din presă este de stânga. Redacțiile sunt pline de jurnaliști prost plătiți care își fac o glorie, bucurându-se de libertate editorială, să atace orice înseamnă tradiție, religie, familie, valoare națională. Este o rușine, dar nici aici în România nu stăm mai bine pentru că se copiază atitudinile din Occidentul infiltrat de musulmani și anarhiști.

 

HOROSCOP Prin iconoclasmul statuilor s-a atacat direct bazinul de votanți a lui Donald Trump, adică masculul alb, creștin, american, muncitor și limitat, dar conservator și tradiționalist. Ei, rednecks, așteptau de la Donald Trump alt mesaj decât a fost obligat să-l pronunțe, strâns de gât de politica corectitudinii. S-a creat o falie între președinte și susținătorii lui? Merge America către dezordini civile? O să-și dea demisia Donald Trump în cazul unui mini-război civil? Viitorul o să ne lumineze. Deocamdată este întuneric, este eclipsă!

 

Mai mult în America a murit umorul, râsul în hohote, marele comic Jerry Lewis s-a săvârșit din această viață ieri, la vârsta de 91 de ani. Să-i fie țărâna ușoară, acum îi face să râdă pe îngeri!

 

HOROSCOP Dar ce fac serviciile? Cele cu trei, sau patru inițiale, de care sunt pline filmele și serialele, atotputernicele unelte americane, ca un briceag elvețian. E vai de capul lor! În timpul nefastei președenții a lui Barack Husseim Obama serviciile au fost împănate, politic corect și fără discriminare, de negri musulmani și salvadorieni din MS-13. De ce sunt așa de pornit împotriva lui Barack Husein Obama? Simplu, am aflat ieri că una dintre finele mele, o tânără frumoasă și cu un potențial imens, matematiciană, a rămas șchioapă pe viața din cauza sistemului imbecil Obamacare. O să vă povestesc în altă zi, acum o să intru într-un joc pe net, FPS, să împușc virtual și trist câți mai mulți anarhiști, ca să mă descarc de energia negativă, distrugătoare.

 

HOROSCOP  Dacă vreți să aflați ce scorpie este Michele Obama și ce papițoi grețos este Barack Hussein Obama vă invit să citiți ”The First Family Detail” o carte scrisă acum un an-doi de Ronald Kessler. O am pe undeva, nu o mai găsesc. Sper că nu am împrumutat-o. Tot acolo aflați ce dezaxată este Hillary Clinton și ce amantă avea Clinton, o blondă numită ”Energizer”. O lume față de care serialul ”House of Cards” este o cantică religioasă bizantină, morală și pioasă. Democrați.

Doamne Dumnezeule, cum se face că în vârf, puternici și bogați, ajung numai niște nenorociți venali, niște caricaturi umane sub aspectul moralei și a culturii, niște infractori, potențial criminali? Bună întrebare!

HOROSCOP  Să știți că nu sunt nici optimist, nici ”motivațional” când o fată tânără rămâne șchioapă, dar nici când musulmanii ne omoră, la propriu. Ajunge! Eliberați Europa de musulmani, avertismentul centenarului Neagu Djuvara, care, vineri, mai adăugă un anișor la cei o sută, nu a fost ascultat de nimeni. Afară cu musulmanii din țara mea! Mai este a mea? Poate să emigrez în Angola, este singura țară care a avut curajul să interzică islamul ca o amenințare majoră la umanitate, ceea ce este ”fake news”, nu este adevărat. Poate să emigrez pe Marte, cu Elon Musk, dar mă tem că primul lucru pe care o să-l văd pe solul marțian o să fie o moschee! Am fugit din Orient, unde am viețuit 15 ani, am fugit de islamul primitiv, sălbatic și crud și iată, islamul vine după mine, în țara mea. Mai este a mea? În România numărul musulmanilor a crescut de la 60.000 la 170.000 în numai doi ani. În general sirieni veniți la rudele lor, deja stabilite de ani mulți în România, studenți de pe vremea războiului rece. În perioada care a trecut din acest an 1.254 de români au renunțat la ortodoxie și au trecut la islam. Majoritatea declară că a primit cadouri bogate și bani, dar câteva zeci spun că au făcut-o de frică! Pentru că am petrecut atâta timp în multe țări musulmane cunosc situația mai bine ca oricine, poate, din România. Am trăit în mijlocul lor, nu între zidurile unei ambasade, sau la o universitate, știu exact și precis ce le poate pielea musulmanilor și ce înseamnă religia lor. Am învățat-o, patru ani de zile la Madrasse Omar Khayam, pentru studiul islamului și a credințelor preislamice. Acolo am învățat și astrologie.

Așa că puteți citi horoscopul meu, este inofensiv, dar poate, util, mai mult, făcut de un om care a învățat, care știe cu certitudine adevărul absolut că mâine este o altă zi!

                                           ⃰    ⃰    ⃰

 

 

HOROSCOP

 

BERBEC    Astăzi simţi că situaţia o ia pe arătură şi încerci să găseşti cauzele, prin analiză, prin detalii. Trebuie să faci eforturi ca să-ţi păstrezi poziția în ”sistemul social familial”. Azi trebuie să analizezi ultimele evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Se pare că ai de suferit din cauza timpului prea călduros, dar şi din cauza unor situaţii obiective. Luna declanşează unele situaţii la care te aşteptai mai puţin.

 

rootstireaActualitate/EsentialHoroscop
        HOROSCOP   Pe 21 august s-au născut Kenny Rogers, Count Basie, arhiducele Rudolf, Basil Konstantine Poledouris, Ilinca Tomoroveanu, Jean Constantin, Paul Călinescu, Toma Caragiu, Constanţa Dogeanu, Eugen Frunză.   În calendarul creștin-ortodox, pe 21 august sunt Sfinții Tadeu, Vasa cu fii ei, Donat diaconul, Silvan și Venust. Nimic în ”Kalendar”.   HOROSCOP  Dragi lupi,...

Preluat de la EVZ