Din rețea făceau parte cinci persoane din comuna Cumpăna, filate de mai multă vreme de polițiștii constănțeni. Hoții furau din locuințe și spărgeau hotelurile din Costinești și Eforie, acționând în timpul nopții când victimele dormeau. Foloseau mănuși și cagule pentru a nu fi recunoscuți în caz că gazdele se trezeau din somn. 

În această noapte au fost filați încă de când au plecat de acasă, din Cumpăna. După ce au spart o casă în Eforie Sud, au fost opriți, cu focuri de armă, la Eforie Nord, polițistii trăgând doua focuri de avertisment în plan vertical,  fără victime sau pagube materiale. Cei doi bărbați și o femeie de 35 de ani au fost reținuți și duși în arestul IPJ Constanța. Ceilalți doi membri ai rețelei au fost și ei identificați, urmând să fie capturați. 

După reținerea celor trei, cu ajutorul mascaților de la SAS, au fost efectuate 12 percheziții domiciliare la locuințele suspecților, unde au dat de “peștera lui Ali Baba”. Ceasuri, telefoane, tablete, aparatură electrocasnică, scule electrice etc. Au fost probate, deocamdată, șapte fapte, cinci la Costinești și două la Eforie. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%. Cazul a fost coordonat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanșa. Astăzi, cei trei suspecți vor fi duși la arestare.

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Din rețea făceau parte cinci persoane din comuna Cumpăna, filate de mai multă vreme de polițiștii constănțeni. Hoții furau din locuințe și spărgeau hotelurile din Costinești și Eforie, acționând în timpul nopții când victimele dormeau. Foloseau mănuși și cagule pentru a nu fi recunoscuți în caz că gazdele se...

Preluat de la EVZ