Samuel L. Jackson și fostul star NBA, Magic Johnson, și-au petrecut vacanța în Italia, unde au fost protagoniștii unei controverse bizare, după ce au postat o fotografie în care apăreau alături de pungi de cumpărături.

Actrița italiană Nina Moric a ajuns în posesia pozei fără să îi cunoască pe cei doi și a postat-o pe pagina sa de Facebook. Descrierea a fost însă cea care a trezit o controversă uriașă, această lăsînd un mesaj dur lângă imagine. “În destinațiile turistice precum Forte dei Marmi sau Milano, imigranții trăiesc pe picior mare cu cei 35 de euro ai noștri”, a fost reacția actriței.

35 de euro este suma pe care o plătesc italienii pentru a primi și integra în societate valul de refugiați. Postarea a devenit virală în doar 24 de ore, mulți luând-o în serios. În Italia există controverse aprige din cauza refugiaților, mulți fiind convinși că aceștia vin să trăiască pe banii lor.

Actrița a scris ulterior că totul a fost o glumă, surprinsă de o avalanță de reacții negative primite de postarea sa. Nina Moric face parte din mișcarea italiană de extremă dreaptă CasaPound și participă la marșuri, susține discursuri extremiste și se opune ideologiei „Ius Soli”, conform căreia orice persoană născută pe teritoriul unei țări are dreptul de a primi cetățenia statului respectiv, scrie b1.ro. 

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Samuel L. Jackson și fostul star NBA, Magic Johnson, și-au petrecut vacanța în Italia, unde au fost protagoniștii unei controverse bizare, după ce au postat o fotografie în care apăreau alături de pungi de cumpărături.Actrița italiană Nina Moric a ajuns în posesia pozei fără să îi cunoască pe cei...

Preluat de la EVZ