Directorul General al Loteriei Române, Mihai Păduraru, a fost demis, astăzi, de Consiliul de Administrație, interimatul funcției fiind asigurat de Dănuț Sporea, potrivit Loteriei Române.

În ședința din data de 21.08.2017 Consiliul de Administrație al C.N. „Loteria Romana” S.A. a hotărât revocarea domnului Mihai Păduraru din funcția de director general al companiei.

Începând cu data de 21.08.2017, domnul Dănuț Sporea va asigura interimatul funcției de director general al C.N. Loteria Română S.A. până la numirea de către membrii Consiliului de Administrație a directorului general și încheierea contractului de mandat”, se arată în comunicatul publicat luni de Loteria Română.

Mihai Păduraru a fost numit director al Loteriei Române în urmă cu zece zile.

La finalul lunii iulie, Consiliul de Administrație al C.N. Loteria Română S.A. a decis revocarea din funcția de director general a lui Marius Pantea. Danuț Sporea a asigurat și atunci interimatul.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/directorul-loteriei-romane-a-fost-demis-dupa-numai-10-zile-de-la-preluarea-mandatului-41426.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/directorul-loteriei-romane-a-fost-demis-dupa-numai-10-zile-de-la-preluarea-mandatului-41426-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv