Potrivit cancan.ro, cuplul Marcel Toader și Maria Constantin nu mai există. Se pare că nici nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, în ciuda faptului că păreau extrem de fericiți și îndrăgostiți.

Ziariștii Cancan povestesc că ar fi vorba de infidelitatea cântăreței, în ciuda faptului că Marcel Toader o însoțea aproape peste tot, când susținea concerte, ba mai mult, chiar a ajutat-o în carieră, să facă rost de și mai multe contracte.

Cei doi sunt căsătoriți de 2 ani, au fost nășiți de omul de afaceri Silviu Prigoană și, la un moment dat, vorbeau chiar de un copil în plan, în ciuda faptului că Maria are un băiețel deja, dintr-o căsnicie anterioară, iar gurile rele chiar ar fi acuzat-o că și-a abandonat copilul.

Niciunul nu a dorit să comenteze situația, doar Marcel și-a surprins fanii cu câteva declarații uimitoare, făcute pe Facebook. “Când buzunarul vorbeşte, sentimentele tac. O zi frumoasă tuturor” și “Nu pot alţii greşi cât pot ierta eu. Duminică frumoasă tuturor”.

rootstireaActualitate/EsentialMonden
Potrivit cancan.ro, cuplul Marcel Toader și Maria Constantin nu mai există. Se pare că nici nu mai locuiesc împreună de două săptămâni, în ciuda faptului că păreau extrem de fericiți și îndrăgostiți.Ziariștii Cancan povestesc că ar fi vorba de infidelitatea cântăreței, în ciuda faptului că Marcel Toader o însoțea...

Preluat de la EVZ