Povestea adolescentei de 15 ani, îndrăgostită de “proxeneta” ei, fugind astfel din Centrul de plasament unde locuia, te înfioară.

“O adolescentă de 15 ani aflată în grija statului a ajuns să se prostitueze din dragoste pentru proxenetă. Copila, victimă a traficului de persoane, a fugit din Centrul de primire minori în regim de Urgenţă Iaşi la cea cu care ar fi avut o relația de iubire. În câteva zile a ajuns să practice „cea mai veche meserie din lume”, într-o garsonieră din Bularga, alături de o colegă dintr-un alt centru de plasament, ambele fiind însărcinate.

Autoritățile par neputincioase în a găsi soluții pentru unele fete care ies dintr-o rețea de trafic de carne vie și ajung să se prostitueze pentru o alta. În plus, rezervoarele de prostituție din centrele de plasament devin un fenomen scăpat de sub control. Trei mari dosare intrumentate în ultimele luni de DIICOT au în centrul atenției șase tinere îngrijite de stat. O a șaptea este dispărută fără urmă”, scriu cei de la Reporteris.ro. care prezintă toată povestea cutremurătoare a tinerei. 

Clienți puțini, zonă rău famată

“Tarifele erau de 100 lei numărul şi 200 lei ora de sex protejat, însă zona nu era una cu „vad”. „Clienţii erau puţini deoarece zona Bularga este mai dificilă şi nu le convenea. În general erau zile când amândouă făceau 600 -700 lei pe zi. Erau zile când făceau mai puţin sau lucra doar una dintre ele”, se arată în rechizitoriul prin care Roman și Rusciuc au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT, potrivit reporteris.ro. 

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Povestea adolescentei de 15 ani, îndrăgostită de 'proxeneta' ei, fugind astfel din Centrul de plasament unde locuia, te înfioară.'O adolescentă de 15 ani aflată în grija statului a ajuns să se prostitueze din dragoste pentru proxenetă. Copila, victimă a traficului de persoane, a fugit din Centrul de primire minori...

Preluat de la EVZ