Un incident care demonstrează, încă odată, lipsa unui bun simț elementar în cazul multor participanți la trafic, a avut loc în această dimineață în zona unui centru comercial din Constanța.

Potrivit martorilor, pasagerii unui autoturism au stropit cu un lichid călătorii care așteptau într-o stație de autobuz. O persoană care a asistat la scenă a postat un text pe pagina de Facebook (linkul postării)

‘Azi 21 aug 2017 la ora 06.49 un pasager din dreapta spate a aruncat cu un lichid pe calatorii care asteptau in statia de autobus vis a vis de Auchan/Praktiker.

Respectivii se amuzau teribil de incident si au facut dreapta spre Cumpana. M-am intors in statie si cei de acolo erau toti suparati. Un domn care a fost in statie pe nume Marian M. a spus ca depune plangere scrisa la sectia 5 Politie.

Ganditi-va ca putea sa fie tatal tau, mama ta sau sora, copilul tau in statia respectiva. Evenimentul a fost anuntat la 112′.

Descrierea scenei a iritat mulți internauți, care s-au arătat indignați și au solicitat Poliției să ia măsuri, mai ales că martorii au reușit să surprindă și numărul de înmatriculare al autoturismului respectiv.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-nesimtire-in-trafic-pasagerii-unei-masini-stropesc-calatorii-care-asteapta-in-statie-41421.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/constanta-nesimtire-in-trafic-pasagerii-unei-masini-stropesc-calatorii-care-asteapta-in-statie-41421-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv