Tilmann Otto este numele real al artistului care urc ă pe scenă cu apelativul Gentleman. El s-a îndrăgostit de reggae la 17 ani când a ajuns în Jamaica, iar de atunci ritmul acestui stil muzical a devenit parte din identitatea sa. “Nu joc un rol. Am o pasiune și o foame pentru muzică și mă străduiesc să o dezvolt. Tot ceea ce fac fac pentru oameni, oameni care îmi dau energie și oameni de la care pot învăța. Nu știu unde merg și sunt surprins că am ajuns atât de departe”, a spus Gentleman într-un interviu acordat pentru United Reggae.

Despere Dom La Nena, jurnaliștii de la The New Yorker scriau: “Dom este ca un magician iscusit, iar fiecare sunet este sacru. Muzica ei de însoțește și te transportă în altă lume”. Dominique Pinto (28), cunoscută ca Dom la Nena, este o artistă talentată de origine latino-americană, maestră la violoncel, cu o voce caldă, șoptită care magnetizează audiențe. Ea scrie atât versurile, cât și muzica pieselor sale. Pelerinajul său prin lume este principala sa sursă de inspirație, cântecele de pe albumele sale vorbesc despre depărtare, dor, bucuria reîntoarcerii acasă, transformarea pe care o aduc călătoriile.

Ennglezul Ed Rush este un fost pionier pentru drum&bass, creator și influencer, unul dintre cei mai importanți artiști de muzică electronică din Europa. A testat și a integrat în muzica sa breakbeat hardore, techstep, neurofunk sau vechiul jungle, este un guru al muzicii electronice în Europa.  

În cadrul Festivalului PLAI, pe scena de after-party vor urca și norvegienii trupei Röyksopp (DJ set).

Abonamentul PLAI poate fi cumpărat cu suma de 98 de lei, iar biletul de o zi cu 58 de lei online prin Eventim, şi fizic de la librăriile Cărtureşti sau AMBASADA (în Timişoara). Mai multe detalii sunt disponibile pe www.plai.ro.

rootstireaActualitate/EsentialCultură
Tilmann Otto este numele real al artistului care urc ă pe scenă cu apelativul Gentleman. El s-a îndrăgostit de reggae la 17 ani când a ajuns în Jamaica, iar de atunci ritmul acestui stil muzical a devenit parte din identitatea sa. 'Nu joc un rol. Am o pasiune și...

Preluat de la EVZ