Meciul dintre cele două formații din Capitală s-a disputat la Ploiești și a oferit momente hilare, specifice Ligii I, competiție care contează din ce în ce mai puțin în Europa.

Pericol pentru propria poartă

Fanii FCSB n-au așteptat prea mult ca să-l vadă la lucru pe Artur Jorge, noua achiziție adusă pentru a ranforsa o apărare centrală șubredă. După doar 13 secunde, portughezul s-a dovedit a fi un mare pericol pentru propria poartă. Fundașul a reușit o execuție năucitoare și l-a învins pe Florin Niță. „Roș- albaștrii” au revenit, datorită lui Romario Benzar, cel care a executat destoinic o lovitură liberă, în mintul 22. Apoi, Dennis Man a închis tabela, încă din minutul 35. A doua repriză a avut puține momente de virtuozitate tehnico-tactică. Constantin Budescu, revenit după accidentare , a lovit bara transversală, din lovitură liberă, iar gazdele au rămas în inferioritate numerică, eliminat Iulian Carablea (72).

„Scărița” care a declanșat scandalul

Chiar și așa, Juventus putea da lovitura în fața anemicei FCSB. În minutul 90+5 Dragoș Nedelcu a făcut henț în careu, dar George Călințaru a executat penibil penalty-ul. El a încercat o „scăriță”, dar „artificiul” a fost pradă ușoară pentru Niță. La final, Valentin Bărbulescu l-a luat la bătaie pe coechipierul său, căruia i-a reproșat că și-a bătut joc. Între cei doi a avut loc un schimb de pumni și înjurături, iar Bărbulescu a vorbit despre incident.

„Cum să bați cu o așa lejeritate? Călințaru e un băiat extraordinar, vă dau cuvântul meu de onoare, i-am și spus, puteai să dai 7 metri peste poartă, dar nu să dai așa. Data viitoare poate ne scoate el. Am avut o discuție bărbătească cu el la vestiare, i-am zis ce am avut de spus.” În acest timp, Daniel Oprița, antrenorul Juventului, și-a anunțat demisia, motivând că n-are nicio perspectivă cu formația pe care a promovat-o în Liga I.

Șurubelnița nu bate tancurile

Daniel Oprița (foto) a explicat plastic de ce a ales să demisioneze de la Juventus București. Tehnicianul a făcut trimitere către o melodie „de pahar” și a apelat la o comparație amuzantă. Interesant este că hotărârea lui Oprița a fost anunțată jucătorilor încă de la pauză. „Nu mai are rost să continuu. În acest mod îmi risc sănătatea și familia. Știți melodia aia cu m-au lăsat frații și prietenii. Mai multe nu pot face aici. Am o șurubelniță să mă lupt cu tancurile. Am anunțat la pauză că vreau să plec. Chiar dacă am fi câștigat eu tot plecam. O iau de la capăt și din Liga a 3-a. Aș fi vrut mai multă susținere”, a afirmat Oprița.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/oprita.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/oprita-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Meciul dintre cele două formații din Capitală s-a disputat la Ploiești și a oferit momente hilare, specifice Ligii I, competiție care contează din ce în ce mai puțin în Europa.Pericol pentru propria poartă Fanii FCSB n-au așteptat prea mult ca să-l vadă la lucru pe Artur Jorge, noua achiziție...

Preluat de la EVZ