Chiar dacă ai crede că aceste femei sexy se încadrează cel mai bine într-un club, ele sunt de altă părere. Şi pentru a demonstra tuturor că nu este aşa, au plecat la pescuit.

Acesta este doar unul dintre motivele pentru care divele au ales să-şi petreacă timpul într-un context mai liniştit. S-au gândit că după o vară incendiară şi plină de selfie-uri “hot”, este timpul şi pentru puţină relaxare. Dar relaxarea nu a durat foarte mult, deoarece la scurt timp după ce au aruncat momeala, a tras şi peştele.

Ce să mai, pe unii bărbaţi i-au timorat cum au scos peştele din apă. Nişte capturi la fel de generoase precum şi formele lor apetisante, pe care, bineînţeles că le-au imortalizat.

Pozele au fost făcute doar pentru a arăta cât de pricepute sunt ele şi la pescuit, nicidecum pentru a-şi etala frumuseţea.

Sursă foto: The Chive

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Chiar dacă ai crede că aceste femei sexy se încadrează cel mai bine într-un club, ele sunt de altă părere. Şi pentru a demonstra tuturor că nu este aşa, au plecat la pescuit.Acesta este doar unul dintre motivele pentru care divele au ales să-şi petreacă timpul într-un context mai...

Preluat de la EVZ