UPDATE ora 12.30

Conform mai multor surse, citate de presa franceză, o femeie de 42 de ani, a murit în cartierul La Valentine din Marsilia. A fost lovită de o dubă albă.

Același vehicul a lovit o altă persoană, rănind-o, o tânără de 29 de ani, în cartierul Croix-Rouge. Șoferul a fost prins, pe bulevardul Saint-Maurice, care coboară spre port.

Forțe importante de poliție au fost amplasate în zona Vechiului Port. Tunelul Prado-Carénage din zonă a fost închis circulației, pe ambele sensuri. O operațiune a poliției este în curs de desfășurare în zonă.

Două stații de autobuz diferite

Polițiștii au sfătuit oamenii să evite zona vechiului port din Marsilia, scrie The Sun.

O mașină a intrat în două stații de autobuz în sudul Franței, în această dimineață, ucigând o persoană și rănind altele.

Polițiștii au arestat un suspect, într-o zonă turistică extrem de populară din Marsilia, a scris La Provence.

O sursă a relatat pentru Reuters că nu se știe încă dacă a fost vorba despre un accident sau un act deliberat.

Șoferul a fost arestat la fața locului, a precizat sursa citată de Reuters. „În acest moment nu avem informații despre motivele acestui individ”, a spus el.

Conform publicației La Provence, o femeie de 42 de ani a fost omorâtă, o altă femeie a fost rănită.

Potrivit martorilor, mașina care a intrat în pietonie era o camionetă albă.

Știre în curs de actualizare.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/foto-2-marsilia.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/foto-2-marsilia-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
UPDATE ora 12.30Conform mai multor surse, citate de presa franceză, o femeie de 42 de ani, a murit în cartierul La Valentine din Marsilia. A fost lovită de o dubă albă.Același vehicul a lovit o altă persoană, rănind-o, o tânără de 29 de ani, în cartierul Croix-Rouge. Șoferul...

Preluat de la EVZ