Conform unui document intern, ajuns în redacţia colegilor de la ziarul valuian Vremea Nouă, arhiereii din Sfântul Sinod au decis să-l mute pe Onilă, ca simplu călugăr, în Episcopia Devei şi Hunedoarei, cu asigurarea unei locuinţe de lux şi a unui salariu pe măsură, până la finalizarea judecăţii Sfântului Sinod.


SEX PE MUNTELE ATHOS. Scandal-monstru în BOR! EPISCOPUL SLATINEI este ACUZAT că ar fi avut RELAŢII INTIME cu Arhiepiscopul Buzăului


Documentul este semnat de însuşi PF Daniel Patriarhul BOR. Aceasta pentru că, deşi Cornel Onilă rămâne simplu călugăr, acesta va fi judecat în continuare de Patriarhie, care urmează să ia o decizie, în toamnă, dacă fostul episcop al Husilor va mai avea sau nu dreptul să oficieze slujbe la altar.

În documentul înreggistrat cu nr. 8788 din 18 august 2017, semnat de Patriarh, scrie, negru pe alb, că: „se aprobă ca episcopul retras să aibă domiciliul în Episcopia Devei şi Hunedoarei, de unde va primi şi sprijinul financiar necesar, urmând ca, la momentul potrivit, Sfântul Sinod să decidă la slujirea sa liturgică”.


Episcopul de Huşi, Corneliu Bârlădeanul, RETRAS DIN PREOŢIE


Or asta înseamnă că nu se exclude câtuşi de puţin ca fostul ierarh să mai poată sluji şi obţine iarăşi funcţii în BOR.

Citește și: Episcopul de Huși POATE FI CERCETAT. Se va numi un CONSISTORIU. Judecata în SCANDALUL SEXUAL

MITĂ pentru EPISCOPUL de HUȘI. Sume ASTRONOMICE cerute de acesta

A fost VICTIMA EPISCOPULUI de Huşi. Cine este CONCURENTUL de la Vocea României? Foto în articol

Episcopul Corneliu de Huși, încă o LOVITURĂ. Cum se LEAPĂDĂ preoții de fostul IERARH. Paguba de 3 MILIARDE de lei

Florin Călinescu, AMENINȚĂTOR în SCANDALUL SEXUAL din BOR. „Stau cu PARUL la intrare”, la Sinod. Atac DUR la Pomohaci

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Conform unui document intern, ajuns în redacţia colegilor de la ziarul valuian Vremea Nouă, arhiereii din Sfântul Sinod au decis să-l mute pe Onilă, ca simplu călugăr, în Episcopia Devei şi Hunedoarei, cu asigurarea unei locuinţe de lux şi a unui salariu pe măsură, până la finalizarea judecăţii Sfântului...

Preluat de la EVZ