Centrul de Protecție a Plantelor București, instituție din subordinea Consiliului General al Municipiului București, condus de o majoritate PSD – ALDE în frunte cu primarul Gabriela Firea, a semnat pe 28 martie 2017 un contract pentru deratizare și combaterea țânțarilor din Capitală, în valoarea de 23 de milioane de lei, potrivit sursei citate.

Contractul a fost atribuit firmei Fitodep Viridana SRL, o firmă proaspăt înființată și cu un singur angajat, care îl avea ca unic asociat pe Virgil Lucian Constantin, directorul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi „Turris” din Teleorman, înființat de președintele PSD, Liviu Dragnea, în 1998.

După trei luni de la semnarea contractului, Virgil Lucian Constantin a trecut firma pe numele teleormăneanului George Sitaru, fără să facă deratizarea în Capitală.

În istoricul financiar al lui Sitaru apare trecerea unor firme pe numele unor egipteni care dețin în România zeci de societăți radiate sau intrate în insolvență.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Centrul de Protecție a Plantelor București, instituție din subordinea Consiliului General al Municipiului București, condus de o majoritate PSD – ALDE în frunte cu primarul Gabriela Firea, a semnat pe 28 martie 2017 un contract pentru deratizare și combaterea țânțarilor din Capitală, în valoarea de 23 de milioane de...

Preluat de la EVZ