Femeia, în vârstă de 60 de ani, originară din Irlanda, a fost găsită moartă într-o piscină, alături de soțul ei, egiptean, în vârstă de 43 de ani. O cameră a înregistrat evenimentul tragic, scrie The Sun.

Cuplu s-a sinucis în piscina unei case din Hurgadha aparținând unui prieten, pe coasta Mării Roșii.

Un mesaj terifiant al cuplului spune: „Asta este ultima noastră noapte în această lume. De mâine vom deveni îngeri în Ceruri. Spiritele noatre sunt acum fericite pe Pământ și merită să trăiască în Eternitate.”

Camera de luat vederi a fost fixată în piscină și a înregistrat momentele dramatice în care cei doi se înecau.

Cei doi sinucigași s-au îmbrăcat în costume speciale de înot, dar și-au legat de ei greutăți pentru a-i menține pe fundul piscinei. Atât mâinile cât și picioarele celor doi erau legate.

Autoritățile au crezut inițial că cei doi au fost omorâți, dar au descoperit că s-au sinucis după ce au descoperit mesajele.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Femeia, în vârstă de 60 de ani, originară din Irlanda, a fost găsită moartă într-o piscină, alături de soțul ei, egiptean, în vârstă de 43 de ani. O cameră a înregistrat evenimentul tragic, scrie The Sun.Cuplu s-a sinucis în piscina unei case din Hurgadha aparținând unui prieten, pe coasta...

Preluat de la EVZ