Fostul premier scrie că este normal ca Tarom să înregistreze pierderi uriașe, atât timp cât la conducere sunt impuși ”profesioniști marca Dragnea-Cuc”.

”Agenturili Straine sunt de vina – cand e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman vad ca este folosita de orice sef impus de el la vreo institutie sau companie guvernamentala!

TAROM nu este TELDRUM!!! Si cand impui la conducere “profesionistii marca Dragnea – Cuc” e normal sa ai pierderi uriase ai sa duci Compania spre prapastia de care am ferit-o cu greu in ultimii ani!

Pilotii si personalul navigant isi cauta refugiu in companiile private satui de nepotismul , abuzurile si lipsa de perspectiva din ultimele luni / cumparam cu preturi umflate aeronave refuzate de alte firme concurente , lansam proceduri de achizitie la care nu participa niciun partener serios, pierdem sloturi si pasageri , mintim oamenii cu viitoare zboruri pe care niciun specialist nu stie cum sa le faca profitabile, punem in management si in Consiliul de Administratie alti “cuci” din Giurgiu !!!!

Si cand Premierul Tudose se uita pe cifre si intra in panica dam vina pe “forte straine”!!!! Iar rezultatul o sa fie un dezastru – degeaba ne dorim noi sa avem Tarom ; daca nu zboara direct in Brazilia este doar o alta vaca de muls pe termen scurt!

Mihai Tudose vrea sa faca ceva azi! Foarte bine – desi eu cred ca trebuia sa faca de ieri!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Pe de altă parte, director general al Tarom, Eugen Davidoiu, declara că unele companii străine și-ar dori dispariția companiei aeriene de stat și că activele sunt tentante. Acesta a precizat că Tarom nu are juriști, auditul a fost dat în judecată iar în momentul de față comania se află „pe un câmp de bătălie, fără arme, și cu soarele în ochi”.

Davidoiu: „Unele companii externe vor ca Tarom SĂ DISPARĂ. Suntem pe un câmp de bătălie fără arme”

„Nu am cunoștință de un reproș oficial. Vreau să vă spun că în urmă cu o lună s-a încheiat controlul Curții de Conturi pentru perioada 2012 — 2016. Cred că, în dispozitivul acelui document, Corpul de control al primului ministru va găsi lucruri interesante despre ce s-a întâmplat în perioada trecută. Cele 104 milioane lei diferența între venituri și cheltuieli, deci pierdere din punct de vedere financiar, înseamnă 28 milioane lei în ianuarie când eu nu eram director general al acestei companii, încă 26 milioane lei în februarie, când venisem și nu aveam posibilitatea și instrumentele ca să pot să modific ceva în cursul companiei, în martie au mai fost încă 25 milioane lei. În luna mai avem 1,8 milioane lei profit, iar în iulie, după ce au intrat cele două avioane în funcțiune, avem 9 milioane lei profit operațional”, a declarat Davidoiu

SCANDAL URIAȘ la TAROM: Guvernul face ANCHETĂ, directorul companiei ACUZĂ o CONSPIRAȚIE

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Fostul premier scrie că este normal ca Tarom să înregistreze pierderi uriașe, atât timp cât la conducere sunt impuși ”profesioniști marca Dragnea-Cuc”.”Agenturili Straine sunt de vina - cand e Soros ocupat! Metoda lui Don Livio de la Teleorman vad ca este folosita de orice sef impus de el la...

Preluat de la EVZ