O tânără a reușit, astăzi, ‘performanța’ de a fura o mașină chiar de sub nasul proprietarului, reușind să se facă nevăzută chiar daca era băută. Mai mult, a lovit o altă mașină înainte de a se trezi cu un dosar penal.

La data de 20 august, un bărbat a sunat la 112 și a reclamat faptul că, în urmă cu puțin timp, a oprit mașina și a luat cu el o tânără care susținea că se simte rău. Ulterior, bărbatul ar fi oprit mașina să cumpere o sticlă de apă și a lăsat cheile în contact. Când a revenit a constatat că tânăra fugise cu mașina“, precizează IGPR.

Potrivit polițiștilor români, tânăra acroșat ușor un alt autoturism, conducătorul auto continându-și drumul, ulterior fiind oprită la km 12 de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale (BAMS), iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat că tânăra, de 28 de ani, din Albota, județul Argeș, aflată la volan avea 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor, arată IGPR, a rezultat că femeia este o “prietenă” mai veche a polițiștilor rutieri, ea având permisul anulat, încă de anul trecut. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/o-tanara-bauta-a-furat-masina-de-sub-nasul-proprietarului-si-a-comis-un-accident-inainte-de-a-fi-oprita-de-politisti-pe-a1-41397.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/08/o-tanara-bauta-a-furat-masina-de-sub-nasul-proprietarului-si-a-comis-un-accident-inainte-de-a-fi-oprita-de-politisti-pe-a1-41397-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv