Senatorul PSD de Constanța, Nicolae Moga, a venit în piața Ovidiu împreună cu colegul de partid, senatorul Liviu Tit Brăiloiu, cu motocicletete  personale. Au vizitat și admirat motocicletele SMURD, expuse de ISU Dobrogea pentru prezentare. “Sunt moderne, la fel ca cele folosite în vestul Europei la intervenții de urgență”, a comentat, cunoscător,  Liviu Tit Brăiloiu. 

Senatorul Nicolae Moga s-a urcat însă pe una dintre motocicletele SMURD, prețul uneia, cu echipament de urgență complet, fiind de 25.000 de euro și a pornit să o testeze. “Vezi că pleacă cu ea”, i-a spus Raed Arafat șefului ISU Dobrogea. După ce a făcut un tur al Pieței Ovidiu, Nicolae Moga s-a arătat mulțumit de motocicletă dar și-a dat seama că a condus fără cască. Și-a pus-o pe cap, însă paramedicul l-a convins să nu mai continue testarea și el s-a conformat. 

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Senatorul PSD de Constanța, Nicolae Moga, a venit în piața Ovidiu împreună cu colegul de partid, senatorul Liviu Tit Brăiloiu, cu motocicletete  personale. Au vizitat și admirat motocicletele SMURD, expuse de ISU Dobrogea pentru prezentare. “Sunt moderne, la fel ca cele folosite în vestul Europei la intervenții de urgență”,...

Preluat de la EVZ