Eclipsa de Soare care va avea loc mâine, 21 august 2017, va avea efecte la nivel spiritual. Oamenii simt nevoia comuniunii cu natura şi cu pământul. Din punct de vedere social, se încearcă dărâmarea unui sistem de valori, spune astrologul Minerva, pentru Antena Stars. Astrologul Minerva a vorbit şi despre influenţa celei de-a 13-a zodii asupra oamenilor. În Asia, India, China, micile state care sunt în Oceanul Atlantic, nu se căsătoreşte nimeni până nu se ridică astrograma partenerului, spune astrologul Minerva.

În Europa, sistemul tropical zodiacal este cel mai întâlnit (rac, scorpion, taur etc). Pentru că Mercur este retrograd în Balanţă, şi va reveni în semnul Leului, îi influenţează pe nativii Fecioară, Peşti şi pe cei de pe axa Gemeni-Săgetător.

După această eclipsă, nativii Balanţă se vor putea bucura de o perioadă în care se îmbogăţesc sufleteşte. Pentru Capricorni, mare grijă la reacţiile impulsive şi stările de nervozitate. Există o posibilitate ca cei din jurul nativilor Capricon să sufere de pe urma acestor stări.

NASA A DESCOPERIT a-13-a ZODIE 

Astronomii americani confirmă faptul că noua zodie, denumită ,,Ophiuchus” (,,Omul cu şarpele”), a fost, într-adevăr descoperită, însă spun că ei nu au fost implicaţi sub nicio formă în obţinerea acestei reuşite.

Pe site-ul educaţional ,,Space Place”, administrat de NASA, specialiştii americani le spun copiilor că babilonienii au inventat zodiacul în urmă cu aproape 3.000 de ani, bazându-se pe faptul că schimbarea poziţiilor constelaţiilor pe parcursul unui an ar putea fi puse în legătură cu anumite evenimente de pe Pământ, anunţă Descoperă.

,,Pe parcurs ce Pământul orbitează în jurul Soarelui, astrul solar parcurge fiecare dintre cele 12 părţi ale zodiacului. Din moment ce babilonienii aveau un calendar care cuprindea 12 luni (corespunzând fazelor Lunii), fiecare lună coincide cu o anumită parte a zodiacului”, menţionează cercetătorii americani pe site-ul ,,Space Place”.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Eclipsa de Soare care va avea loc mâine, 21 august 2017, va avea efecte la nivel spiritual. Oamenii simt nevoia comuniunii cu natura şi cu pământul. Din punct de vedere social, se încearcă dărâmarea unui sistem de valori, spune astrologul Minerva, pentru Antena Stars. Astrologul Minerva a vorbit şi despre influenţa celei...

Preluat de la EVZ