loading…

Un tânăr din Motru, a murit din cauza leucemiei la doar 20 de ani. Mădălin a fost prea sărac să își plătească tratamentul și nici nu a cerut ajutor financiar fiindcă nu dorea să îl compătimească nimeni.

Mădălin a fost condus pe ultimul drum ieri. Familia și prietenii sunt împietriți de durere. Tânărul a luptat singur cu boala care l-a răpus: leucemia.

Starea lui de sănătate a degenerat rapid, iar joi Mădălin a murit. Tânărul se întreținea singur și muncea la Timișoara. El nu a spus nimănui că e bolnav și nici nu a cerut ajutor financiar fiindcă nu dorea să îl compătimească nimeni. “Nu voia să-l privească lumea cu milă”, spun apropiații, potivit gorj-domino.ro.

Prietenii lui Mădălin i-au scris zeci de mesaje pe Facebook, iar mulți dintre ei l-au condus, ieri, pe ultimul său drum.

“Nu se poate înțelege cât de grea e despărțirea, decât atunci când o ființă dragă pleacă de lângă noi. O cauți și nu o găsești, o strigi și nu te aude, o aștepți și nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea și un dor nestins de ține, prieten drag…. Cu lacrimi în ochi, spun sincer îmi pare rău că nu sunt lângă ține pentru ultima dată Mădălin”, a scris Larisa.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/destin-tragic-a-murit-la-20-de-ani-pentru-ca-nu-a-avut-bani-de-tratament-40136.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/07/destin-tragic-a-murit-la-20-de-ani-pentru-ca-nu-a-avut-bani-de-tratament-40136-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv