Interlopii umblă liberi iar victima stă la închisoare. Interlopi brăileni, din gruparea “Corbu” din Lacu Dulce, îşi văd liniştiţi de “afacerile” mai mult sau mai puţin legale, cel mai probabil peste hotare, asta deşi sunt urmăriţi prin “INTERPOL”.

“Având în vedere faptul că cele două persoane nu au fost depistate , a fost solicitată şi dispusă urmărirea acestora la nivel naţional şi internaţional. Precizăm faptul că, la acest moment, persoanele în cauză se sustrag de la punerea în executare a mandatelor de arestare preventivă, fiind desfăşurate activităţi specifice în acest sens”.

În ceea ce îl priveşte pe numitul Vrînceanu Ionuţ Marin, agresor şi victimă, am fost informaţi că, la data de 24 aprilie, acesta a fost depistat şi încarcerat de către poliţişti din cadrul IPJ Brăila, în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

Cei daţi în urmărire sunt oameni apropiaţi ai lui Stănel Corbu, unul fiind chiar cumnatul acestuia, adică Băncuţă Casius Cley, de 33 de ani, iar celălalt, adică Bănică Stelu, de 40 de ani, este “mâna dreaptă” a interlopului din Lacu Dulce, scrie obiectivbr.ro.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Interlopii umblă liberi iar victima stă la închisoare. Interlopi brăileni, din gruparea “Corbu” din Lacu Dulce, îşi văd liniştiţi de “afacerile” mai mult sau mai puţin legale, cel mai probabil peste hotare, asta deşi sunt urmăriţi prin “INTERPOL”.“Având în vedere faptul că cele două persoane nu au fost depistate...

Preluat de la EVZ