„Consider că Immanuel Kant avea dreptate, cel puțin parțial, așa încât privesc tot mai des cerul înstelat de deasupra mea. Acest lucru depinde și de vremuri… De legea morală se ocupă Monica Macovei. Îmi e tot mai greu să mă uit la televizor sau la ceea ce se întâmplă în viața politică românească. Merg la Cornu cât de des pot, unde încerc să înlocuiesc preocupările intelectuale cu activități gospodărești.”, spune cel mai bun prim-ministru al PSD.

„Premiul la care țin cel mai mult este cel pe care l-am primit de la băieții mei, atunci când eram la Jilava, și care este intitulat Celui mai bun tată”.

„Fiecare anotimp din viața mea a avut o anumită haină. Haina pe care o port acum este cea care se asortează cu barba mea albă. Îmi aduc aminte de remarca unui vizir al Porții Otomane, care, pe câmpul de luptă fiind, după câștigarea unei bătălii împotriva unei armate a Occidentului, întrebat fiind de sultan de ce nu există nici unul dintre cei căzuți în luptă care să nu aibă barbă neagră, i-a răspuns: pentru că dacă ar fi existat unul singur care să aibă barbă albă, nu ar fi făcut așa de multe greșeli”, a mai spus Năstase.

„Am rămas dator cu unul sau două mandate de președinte. Dar este prea târziu să mai repar lucrul ăsta”, a încheiat Adrian Năstase, confrom qmagazine.ro.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/nastase-copii.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/nastase-copii-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Consider că Immanuel Kant avea dreptate, cel puțin parțial, așa încât privesc tot mai des cerul înstelat de deasupra mea. Acest lucru depinde și de vremuri… De legea morală se ocupă Monica Macovei. Îmi e tot mai greu să mă uit la televizor sau la ceea ce se întâmplă...

Preluat de la EVZ