loading…

Un preot de la Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” – Militari 2 a fost înjunghiat în spate, marți, de un bărbat de aproximativ 70 de ani, rănitul fiind transportat la Spitalul Universitar

Preotul a fost înjunghiat de două ori, în fața altarului, de către un bărbat care l-ar fi acuzat de pedofilie. Starea preotului, internat la Spitalul Universitar, este stabilă, însă are câteva plăgi care i-ar putea pune viața în pericol.

Surse judiciare au declarat că agresiunea s-a produs în fața altarului, preotul fiind înjunghiat de două ori cu un cuțit de către bărbat. Agresorul l-ar fi înjurat pe preot și l-ar fi acuzat de pedofilie.

La audieri, bărbatul nu a recunoscut că l-a agresat verbal pe preot, anchetatorii luând în calcul varianta ca acesta să aibă probleme psihice.

Incidentul de la Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” – Militari 2 a avut loc în jurul prânzului.

Preotul rănit a fost transportat la Spitalul Univeristar de Urgență București, iar agresorul a fost dus la Secția 21 Poliție, pentru a fi audiat.

Preotul, în vârstă de 59 de ani, este în stare stabilă, însă are câteva leziuni care i-ar putea pune viața în pericol, fiind în prezent supus unor investigații, au declarat pentru News.ro surse medicale.

Este un om blajin, care povestește că în timpul slujbei a rugat  un enoriaș care foșnea o pungă să nu mai facă zgomot, apoi s-a trezit înjunghiat în spate, în zona toracică“, au precizat sursele citate. 

Purtătorul de cuvât al Arhiepiscopiei Bucureștilor, preotul Mihai Săsăujan, spune că părintele Stelian Păduraru, cel care a fost înjunghiat în spate, este un preot duhovnic foarte bun și iubit de credincioși.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/un-preot-a-fost-injunghiat-intr-o-biserica-din-bucuresti-39438.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/un-preot-a-fost-injunghiat-intr-o-biserica-din-bucuresti-39438-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv