“Din declaraţia domnului Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, am înţeles că UDMR urmează să analizeze cum se va poziţiona la moţiune. Fac un apel la UDMR să înţeleagă că suntem în faţa unei răfuieli în interiorul PSD. Amestecul oricărui partid parlamentar în această afacere, între clanurile din interiorul PSD, nu va face decât să afecteze, în continuare, calitatea guvernării. De aceea, cred că UDMR nu ar trebui să intervină în această dispută internă. Este corect ca răfuiala dintre clanurile din PSD să fie tranşată strict în interiorul PSD, chiar dacă acest lucru se va petrece sub cupola Parlamentului. Până la urmă, UDMR îşi poate negocia eventualele interese cu câştigătorul, care oricum va avea nevoie de o alianţă cu UDMR”, a scris Traian Băsescu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook. 

Senatorul PMP, Traian Băsescu, a spus recent că partidul său nu se va implica în disputa internă a PSD și că nu va vota moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. 

În contextul bătăliei Dragnea-Grindeanu, liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunțat, sâmbătă, că partidul nu este interesat în momentul de față de portofolii în Guvern. Totuși, el a precizat că o decizie va fi luată de către formațiune în vederea unui vot la moțiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu. 

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Din declaraţia domnului Kelemen Hunor, preşedintele UDMR, am înţeles că UDMR urmează să analizeze cum se va poziţiona la moţiune. Fac un apel la UDMR să înţeleagă că suntem în faţa unei răfuieli în interiorul PSD. Amestecul oricărui partid parlamentar în această afacere, între clanurile din interiorul PSD, nu...

Preluat de la EVZ