loading…

Poliția britanică a anunțat, vineri, că investighează un incident în apropierea Parlamentului de la Londra, ulterior precizând că un bărbat înarmat cu un cuțit a fost arestat în fața acestei instituții, scrie AFP.

‘Bărbatul se afla în posesia unui cuțit’, a menționat oficialitatea citată, adăugând că nimeni nu a fost rănit.  ‘Bărbatul – în jurul vârstei de 30 de ani – a fost arestat’, a anunțat poliția, potrivit Reuters.

Anterior, poliția britanică anunțase că investighează un incident în apropiere de Parlamentul de la Londra. Totodată, Reuters cita o postare pe Twitter a editorului adjunct pe probleme politice al ziarului Daily Mirror care menționa că poliția se confruntă cu un incident în afara Westminster și că a auzit strigăte și a văzut un polițist înarmat.

Un reporter al Reuters aflat în interiorul Parlamentului a declarat că porțile edificiului sunt închise și că în fața clădirii sunt parcate un camion și o mașină cu însemnele poliției. Reporterul Reuters a mai spus că traficul se desfășura normal în apropierea parlamentului și că agenți înarmați patrulau în zonă.

Un editor politic al Evening Standard declarase totodată că asupra unui bărbat a fost folosită o armă cu electroșocuri în apropierea Parlamentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/alerta-terorista-la-londra-incident-armat-in-apropierea-parlamentului-39312.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/06/alerta-terorista-la-londra-incident-armat-in-apropierea-parlamentului-39312-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv