loading…

Polițiștii din Arad fac cercetări după ce urme de gloanțe au apărut în geamurile casei unui cunoscut interlop din oraș, Ioan Fizidean, zis “Fizi”.

Acesta a postat un mesaj pe contul său de pe o rețea de socializare, îndeamnând persoanele care au tras focurile de armă să-l împuște pe el, scrie Mediafax.

Marți, o femeie a sunat la 112 anunțând că există urme de gloanțe în geamurile sufrageriei din locuința lui Ioan Fizidean, zis “Fizi”, un cunoscut interlop arădean.

“În această dimineață (marți – n.r.) am fost sesizați de către o femeie despre faptul că geamul de la sufragerie al casei în care locuiește prezintă mai multe urme de glonț. La fața locului s-a deplasat echipa operativă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad, Claudia Iuga.

Surse din cadrul anchetatorilor declară că focurile de armă s-ar fi tras luni seara, când în casă se aflau trei persoane, însă în altă încăpere decât cea în care s-a tras.

Conform acelorași surse, polițiștii au ridicat de la fața locului mai multe gloanțe.

Despre incident a scris și Ioan Fizidean pe contul său de Facebook: “Mi-a împușcat casa astă noapte !!! Băi prostule !!! Împușcămă pe mine dacă ai curaj !!!” (greșelile gramaticale îi aparțin lui Ioan Fizidean – n.r.).

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/urme-de-gloante-in-geamurile-casei-unui-cunoscut-interlop-politia-a-deschis-o-ancheta-36493.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/urme-de-gloante-in-geamurile-casei-unui-cunoscut-interlop-politia-a-deschis-o-ancheta-36493-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv