loading…

Un tânăr, dar și complicii săi, au fost reținuți și apoi arestați preventiv după ce au încercat să aplice metoda ‘Accidentul’ pe numărul de telefon fix al… Poliției.

Potrivit unor surse judiciare, suspectul a sunat la întâmplare la un număr de telefon și a spus întreaga poezie pe care o folosesc de obicei escrocii pentru a înșela prin metoda ‘Accidentul’. Din nefericire pentru escroc, numărul de telefon pe care l-a format la întâmplare era chiar al Poliției, notează caransebes.ro.

Infractorul nu și-a dat seama unde a sunat, iar polițistul de la celălalt capăt al firului a intrat în jocul suspectului și și-a dat întâlnire cu acesta și cu prietenii săi. Polițiștii au organizat un flagrant, iar escrocii au fost reținuți.

Toți au ajuns în fața unui judecător, coleg cu o judecătoare care a fost păcălită prin aceeași metodă să plătească 3.000 de euro și 10.000 de lei.

Drept urmare, suspecții au fost arestați preventiv.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-tanar-a-fost-arestat-dupa-ce-a-sunat-pe-telefonul-fix-al-politiei-ca-sa-aplice-metoda-accidentul-36500.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-tanar-a-fost-arestat-dupa-ce-a-sunat-pe-telefonul-fix-al-politiei-ca-sa-aplice-metoda-accidentul-36500-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv